Laden ...

Tips & FAQ

Een kleine overzicht van de veelgestelde vragen en Tips.

Lees Verder

Zijn iPhones waterdicht?

Ja, de iPhone 7, 8, X en 11 zijn waterbestendig. Je moet het vooral zien als bescherming als de iPhone per ongeluk uit je hand glipt en bijvoorbeeld in de wasbak. Voor de grap onderdompelen om een geintje uit te halen met je vrienden is dus geen goed idee. Na verloop van tijd zal er toch water in doordringen. Ook bij toestellen die op papier waterproof zijn. We raden daarom af om op vakantie onderwaterfoto’s te maken of van de waterglijbaan te gaan.

Lees Verder
Contact

Back-up Uw Apparaten Regelmatig

Voorkom een hoop zorgen en stress door uw apparaten regelmatig te back-uppen. Apparaten met iOS kan dit makkelijk via iCloud en apparaten met macOS gaat dit makkelijk via Time Machine met een externe schijf. Voor Android apparaten adviseren wij altijd Google Drive te gebruiken. Wij kunnen u hier ook bij ondersteunen.

Contact
Lees Verder

Soft Reset: Een manier om kleine problemen te verhelpen.

Loopt uw iPhone wel eens vast of werkt niet naar behoren. Dan kan een soft reset vaak uw probleem verhelpen.

Lees Verder

Veelgestelde Vragen

Hoe lang duurt een telefoonreparatie?

U kunt op de meeste reparaties wachten, de gemiddelde reparaties duurt ongeveer 30 minuten indien wij de onderdelen op voorraad hebben.
Als wij onderdelen moeten bestellen zijn die normaal gesproken de volgende werkdag in huis.

Wat als mijn apparaat niet te maken is?

Nadat wij het uw apparaat hebben nagekeken en wij komen tot de conclusie dat uw apparaat niet te maken is of economisch total loss is krijgt u uw apparaat terug en rekenen wij géén onderzoekskosten. No cure no pay!

Waarom zou ik naar D-ONE gaan i.p.v. een ander bedrijf?

U bent bij ons op het juiste adres als u voor perfecte service en top kwaliteit gaat. Wij proberen u altijd zo goed en snel mogelijk te helpen. Wij denken met u mee en zoeken de beste oplossing voor u.

Komen jullie ook op locatie zoals bij mij thuis of op de zaak?

Wij komen ook langs op locatie. Komt het voor u niet uit om bij ons langs te komen dan komen wij wel naar u.

Zijn mijn gegevens veilig bij D-ONE?

Uw gegevens zijn altijd veilig bij ons. Wij houden ons strikt aan de privacywet en aan onze eigen beleid.

Wij adviseren wel altijd voor reparatie een back-up te maken. Bij de meeste reparaties komen uw gegevens niet in gevaar maar er bestaat altijd een kans dat er iets mis kan gaan waardoor u uw gegevens kwijt bent. Dit proberen wij altijd te voorkomen!